+31 (0)20 – 6618135 info@maussenfc.com

Werkwijze

Maussen Family Confidants heeft een flexibele en beproefde werkwijze.

Eerste kennismaking

U wilt met ons kennis maken en onderzoeken of onze dienstverlening u kan helpen. U bepaalt zelf op welke locatie wij elkaar spreken. Bij u thuis of op kantoor, bij ons in Amsterdam of op een andere locatie ergens in Nederland. Tijdens deze kennismaking informeert u ons over uw vraagstuk waarna wij gezamenlijk beslissen welke aanpak en werkwijze tot de beste resultaten kan leiden. Indien nodig betrekken wij een specialist uit ons netwerk bij de uitvoering van het proces.

Contact

Maussen Family Confidants
Keizersgracht 633
1017 DS Amsterdam

info@maussenfc.com
Telefoon: +31 (0)20 – 6618135
Telefax: +31 (0)20 – 6618136

Kosten

Wij onderhouden langdurige relaties met onze cliënten. Dat dergelijke vertrouwensbanden zijn ontstaan danken wij deels aan onze beloningsstructuur. U bepaalt zelf op welke basis u met ons wilt samenwerken: op uurbasis of op basis van een vooraf overeengekomen fee. In alle gevallen maken wij een inschatting van het aantal uren dat wij nodig achten voor een effectieve aanpak met duurzaam resultaat. Bij een fee-overeenkomst brengen wij u het totaal aantal ingeschatte uren in rekening. Blijkt dit aantal lager dan vooraf ingeschat, dan ontvangt u een creditnota voor de teveel in rekening gebrachte uren. Indien wij meer uren begeleiden dan wij gezamenlijk hadden voorzien hadden, brengen wij deze niet in rekening. De inzet van medisch specialisten is op deze regeling niet van toepassing.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u preventief contact met ons opnemen dan maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende en uiteraard kosteloze kennismaking.

Share This